THE TOSTI CLUB DEN BOSCH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 168 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Tosti Club Den Bosch. Meer weten? Ontdek meer

26 jul 2022 om 17:28 Koud eten en veel te laat!
22 mei 2022 om 17:05 Eerste tijd 19 minuten, toen na enige tijd werd het verhoogd naar 29 min. Toen liep het af naar 3 minuten en daarna liep het weer op naar 9. En zo door. Wat is dat?? We hebben meer dan een uur zitten wachten op 2 tosti's zonder enige duidelijkheid.
19 mei 2022 om 13:25 The tosti’s taste soooo good!! I’m in love, I would recommend the chicken tosti . I just ordered again !
8 mei 2022 om 14:51 Tosti box besteld. Dit was echt heel weinig voor het geld dat je betaald voor zo'n box
20 mrt 2022 om 18:04 Perfect eten. Burger was fantastisch en de pancakes hemels. Mijn complimenten
20 mrt 2022 om 14:44 Tosties waren door het condens nat geworden, niet zo lekker. De mini box voor 2 personen is te weinig voor 2 personen.
15 feb 2022 om 14:53 Bestelde een tosti zalm. Kreeg 2 kruimels zalm op mijn tosti. Ik belde om dit te zeggen kreeg ik het volgende te horen: stuur maar een foto maar niet eerst alles eraf schrapen. Daarna werd ik nog respectlozer gemaild. Echt SHIT company!
15 feb 2022 om 14:33 Mijn complimenten was echt lekker
28 jan 2022 om 22:21 lekker en optijd
21 jan 2022 om 13:33 Was zeer lekker! Snelle bezorging