THE TOSTI CLUB DEN BOSCH

THE TOSTI CLUB DEN BOSCH Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 167 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Tosti Club Den Bosch. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 17:05 Eerste tijd 19 minuten, toen na enige tijd werd het verhoogd naar 29 min. Toen liep het af naar 3 minuten en daarna liep het weer op naar 9. En zo door. Wat is dat?? We hebben meer dan een uur zitten wachten op 2 tosti's zonder enige duidelijkheid.
19 mei 2022 om 13:25 The tosti’s taste soooo good!! I’m in love, I would recommend the chicken tosti . I just ordered again !
8 mei 2022 om 14:51 Tosti box besteld. Dit was echt heel weinig voor het geld dat je betaald voor zo'n box
20 mrt 2022 om 18:04 Perfect eten. Burger was fantastisch en de pancakes hemels. Mijn complimenten
20 mrt 2022 om 14:44 Tosties waren door het condens nat geworden, niet zo lekker. De mini box voor 2 personen is te weinig voor 2 personen.
15 feb 2022 om 14:53 Bestelde een tosti zalm. Kreeg 2 kruimels zalm op mijn tosti. Ik belde om dit te zeggen kreeg ik het volgende te horen: stuur maar een foto maar niet eerst alles eraf schrapen. Daarna werd ik nog respectlozer gemaild. Echt SHIT company!
15 feb 2022 om 14:33 Mijn complimenten was echt lekker
28 jan 2022 om 22:21 lekker en optijd
21 jan 2022 om 13:33 Was zeer lekker! Snelle bezorging
20 jan 2022 om 15:11 Heerlijke tosti’s! Niet te dik belegd , lekker krokant en warm